Geschiedenis

 

Vier jaar geleden is het allemaal begonnen. Met vrienden sloot Edwin het festivalseizoen af in de tuin op camping Moeke Mooren waar hij en zijn toenmalige vriendin een caravan hadden. Met z'n allen organiseerden zij een party om van vroeg in de middag tot laat in de avond te genieten met o.a. Maus en Jean die zorgden voor hun muzikale kunsten. Hoe eenvoudig ook, het was de aanzet om het nog een keer over te doen, maar dan iets grootser met meer vrienden en vriendinnen in café Stout aan de Korenmarkt in Arnhem en de naam Pleasure Lounge werd geboren. Via Facebook maakte Edwin een event aan en werden er mensen uitgenodigd. Ook Jean, Maus en onze andere vrienden werkten mee om van dit feestje te laten horen. Stout werd gezellig vol en Edwin zag er brood in om er een concept van te maken en schreef de handelsnaam in bij de KvK te Arnhem.

 

Enkele locaties volgden en Dalamrumah en House Intelligence werden toegevoegd als resident DJs.  Met weinig middelen, maar veel persoonlijk contact groeide Pleasure Lounge langzaam uit tot meer dan 40 edities en wat het nu is. Toen Edwin in 2015 te horen kreeg ongeneeslijk ziek te zijn besloot hij het rustiger aan te doen. Echter was afscheid nemen van Pleasure Lounge niet gelijk een optie. Het was zijn kindje en het was een concept met vrienden. Nadat hij menig ziekenhuis bezocht had kon hij niet anders dan beslissen om Pleasure Lounge over te dragen en de keus te maken om voor zijn gezondheid te gaan. Roy en Heidy waren gasten die al vaker bij Pleasure Lounge kwamen en ze wilden graag kijken of er een samenwerking tot stand kon komen omdat Heidy ambities heeft in het organiseren van feesten. Na enkele afspraken en korte brainstorm-sessies ontvouwde zich een prachtig plan. Pleasure Lounge kon met een gerust hart worden overgedragen aan deze mensen. De toekomstvisie, missie en strategie zijn helder en pasten bij Edwin's denkwijze.

 

Pleasure Lounge wordt exclusiever, vanaf 25 jaar en ouder en zal een gezonde groei verwezenlijken door de focus te leggen op kwaliteit in plaats van kwantiteit, het aangaan van contracten met passende locaties en te investeren daar waar het nodig is om onze gasten te kunnen bieden waar zij om vragen. Edwin zal voorlopig nog op de achtergrond aan Pleasure Lounge verbonden blijven, maar zal zich voornamelijk richten op zijn gezondheid en het motiveren, inspireren en informeren van andere mensen, om hun verantwoordelijkheid te nemen ten aanzien van een gezond en gebalanceerd leven. Je kunt hem volgen op zijn blogs, alwaar je ook zijn activiteiten kunt vinden: www.edwinstokkink.nl